KJØPSVILKÅR

PRIS PRISENE PÅ ALLE VÅRE PRODUKTER I NETTBUTIKKEN ER INKLUDERT MOMS OG BELASTES I NOK. KOSTNADER KNYTTET TIL KJØPET VIL FREMKOMME FØR MAN UTFØRER SELVE BETALINGEN. BETALING KJØPESUMMEN BLI RESERVERT PÅ KONTO FREM TIL VARENE ER SENDT. VI SAMARBEIDER MED BAMBORA EN AV NORDENS LEDENDE TILRETTELEGGERE AV BETALINGSLØSNINGER FOR NETTBUTIKK. SVALBARD OG UTLANDET POSTEN HAR […]

PRIS

Prisene på alle våre produkter i nettbutikken er inkludert moms og belastes i NOK. Kostnader knyttet til kjøpet vil fremkomme før man utfører selve betalingen.

BETALING

Kjøpesummen bli reservert på konto frem til varene er sendt. Vi samarbeider med Bambora en av Nordens ledende tilretteleggere av betalingsløsninger for nettbutikk.

SVALBARD OG UTLANDET

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av den grunn blir hver ordre belastet med dette gebyret som f.t. er kr 185,-. Dette faktureres i etterkant. Utenfor Norge: Vennligst ta kontakt på post@skaugum.info

LEVERING

Normalt har kunden varene etter 5-10 dager fra vi har mottatt bestilling. Under høysesong kan det ta litt lengre tid. Varene sendes som vanlig pakke med Posten eller Schenker. Man får beskjed når pakken kan hentes. Ved store pakker leveres dette på leveringsadressen uten ekstra kostnader.

UAVHENTEDE PAKKER

For uavhentede pakker forbeholder Skaugum Bestikkfabrikk AS seg retten til å debitere kunden kostnadene for returfrakt og håndteringskostnader. Vi tar forbehold om at vi ikke har alle varer på lager til enhver tid. Om en bestilling ikke kan leveres komplett, vil manglende varer bli ettersendt gebyr-/fraktfritt.

ANGRERETT

Skaugum Bestikkfabrikk AS tilbyr muligheten for å angre kjøpet og få tilbake pengene ved retur av produkt innen 30 dager etter at varen er mottatt. Kunden betaler retur, hvis ikke annet er avtalt. Reklamasjon: Opplever kunden å få et produkt som har en feil, vil vi rette opp i dette så fort som mulig. Reklamasjonsfristen er normalt 2 år etter at du mottok varen, i noen tilfeller 5 år. Dersom du ønsker å heve kjøpet eller få en ny vare, avtaler du med oss om hvordan vi skal løse dette. Gjelder det en brukt vare, kontakt oss på telefon 32 09 01 55.

REKLAMASJON

Vi har 5 års reklamasjonsrett på vårt bestikk.
Reklamasjonsretten gjelder ved produksjonsfeil på produktet.
Den dekker ikke:

  • Vanlig slitasje
  • Materialfeil som skyldes manglende vedlikehold over tid
  • Uhell/skader forårsaket av feilaktig bruk
  • Andre skader som ikke er å regne som produksjonsfeil
  • Glasskorrosjon anses ikke som produksjonsfeil og faller dermed ikke under reklamasjonsretten.

Slik går du frem ved en reklamasjon:

  1. Returner varen til utsalgsstedet.
  2. Dersom det ikke er mulig, ta kontakt med oss på Post@skaugum.info

OPPLYSNINGER GITT I NETTBUTIKKEN

Vi ønsker å gi våre kunder så korrekt informasjon som mulig, men skrivefeil og tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Dette kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen.

PERSONOPPLYSNINGER

Skaugum Bestikkfabrikk AS er behandlingsansvarlig for de personopplysninger du som kunde oppgir til oss. Dine opplysninger vil bli behandlet av oss for å administrere kunderelasjonen, samt for markedsføringsformål. Du kan ved å henvende deg til Skaugum Bestikkfabrikk AS kreve at personopplysninger rettes eller slettes, eller du kan reservere deg mot at dine personopplysninger anvendes for direktemarkedsføring. Forøvrig vises det til personopplysningsloven.